zespri.com

Fit & gezond met kiwi

Zespri kiwi’s? Dat zijn échte smaakbommen én gezondheids­kampioenen. Ze zitten bomvol goede en activerende voedings­stoffen, zoals vezels en vitaminen. Benieuwd wat dit voor jouw gezondheid betekent? Neem hieronder dan snel een verfrissende (en gezonde!) duik in de wereld van kiwi’s!

Elke dag een kiwi...

De Zespri kiwi is misschien klein van formaat, maar vol van inhoud. Kiwi’s bevatten een hoge dosis vitamine C, wat jouw lichaam niet zelf aan kan maken en essentieel is voor een goede weerstand. Ook zit deze vrucht bomvol vezels die jouw spijsvertering activeren en jouw bloedsuikerspiegel stabiel maken. Hoe dat werkt? De vezels zorgen ervoor dat koolhydraten geleidelijk worden opgenomen en worden omgezet in glucose. Zo heb je dus geen last van pieken en dalen, maar een stabiel energielevel!

Daarnaast zit een Zespri kiwi ook vol antioxidanten en kalium. Maar wat doet kalium precies? Het is een mineraal dat ervoor zorgt dat je goed kunt bewegen en dat je spieren doen wat jij wilt dat ze doen. Een stukje regie over jouw lichaam, dus! Meer weten over de effecten en voedingswaarden van kiwi’s? Dan mag je dit overzichtsartikel over de gezondheidsvoordelen van kiwi zéker niet missen!

De gezondheidsvoordelen van kiwi

Ervaar met deze challenge het effect van een kiwi op je lichaam!

Nieuwsgierig naar de gezondheidsvoordelen van Zespri kiwi’s en wil je dit zelf ‘aan den lijve’ ondervinden? Doe mee met de kiwi-challenge van 7 tot 14 maart! Met de kiwi-challenge ga je 7 dagen lang gezonde kiwi-uitdagingen aan om het positieve effect van kiwi’s op je lichaam (en geest) te ervaren. Je krijgt elke dag een gezondheidstip, een recept of uitdaging. Op dag 8 hebben we een verrassing voor je.

Klaar om je weerstand te boosten, je spijsvertering te helpen en jouw energielevel op te peppen?

Let’s go!

Zespri Kiwi's

Ontdek ook...